Vi tror på att inspirera och möjliggöra för människor och organisationer att växa, genom att frigöra deras unika potential.

Vi bygger på människors unika styrkor!

Jag ser positivt på varje situation, blickar framåt och har lätt för att inspirera människor omkring mig och sprida energi.

Min passion för människors unika kvalitéer och styrkor smittar lätt av sig. Jag strävar alltid efter vad som är bra för att lyfta detta till fantastiskt. Detta är en drivkraft till allt jag gör. Tillsammans med en naturlig empati och känsla för människorna omkring mig får jag med dem på samma resa. 

Jag är bekväm med ”många bollar i luften samtidigt” och tar gärna saker ur plan-fasen in i handling, ofta på ett nytänkande sätt. Jag har alltid fått saker att hända genom att hitta och sätta ihop precis rätt människor eller pusselbitar för bästa resultat. En mycket viktig faktor är också att ha roligt längs vägen!

Bakgrund

Jag är i grunden Civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola, men har alltid satt människan i centrum. Mitt fokus har alltid varit hur vetenskapen kan skapa förutsättningar och stötta människor att prestera utifrån deras kvaliteter. Jag har sedan dess kontinuerligt utbildat mig kring människors utveckling såväl som organisationsutveckling.

Jag har ett stort intresse av att studera vad ”de bästa i världen” gör, genom att läsa, lyssna, träffa och bygga nätverk. För mig handlar det om att ”ska jag skapa framgång, måste jag studera framgång”.

Jag har en stor fascination kring att förstå och utgå från vår mänskliga hjärna och hur den fungerar, och detta ligger till grunden för allt jag gör. Detta ledde mig till att certifiera mig som Gallup Certified Strengths Coach 2015. Sedan dess har detta varit min plattform jag agerar utifrån; våra unika talanger och styrkor.

Erfarenhet

Jag har alltid dragits till roller där jag fått leda förändring inom olika områden. Jag har alltid drivits av en bättre framtid och att skapa det som ännu inte finns, alltid med människan i centrum.

Jag har lett initiativ inom Lean leadership (på tjänstemannasidan), som sedan baserat på egen forskning ledde till skapandet av en engagemangsmodell (som vann SIQ’s innovationspris 2015). 

Jag har efter det utvecklat och lett större förändringsarbeten för att utveckla människor och företag inom storbolag, men också för små och mellanstora företag eller enheter. Detta har inkluderat implementering av styrkebaserad utveckling och ledarskap, engagemang, ”purposedriven leadership” m.m. Tillvägagångssättet har varit allt från coachning, strategi och team-workshops med ”C-suit leaders” till individuell karriärcoachning och mycket mer.

"The best way to predict the future
is to create it."

– Abraham Lincoln

Focus Your Strengths

Jag heter Mathias Adolphson och driver Focus Your Strengths, men teamar upp med utvalda partners vid eventuella och specifika behov.

Mathias Adolphsson

VD & Grundare, Focus Your Strengths